Sunday, 18 December 2011

Sebulan :)

Assalammualaikum semua :)

Hohoii lame tak update blog, rinduu! Arghhh i'm so busy with assignments, kalau online pun bukak FB je sempat, huh! Btw, hari nie betul2 genap sebulan aku berada dalam sem 3 dalam diploma perancangan bandar & wilayah. Ye assignments sangat banyak, plus project studio, subject lain ngan site visit lagi dan dalam sebulan aku dah pegi 2 site visit for project studio aku. First ktorang g site kat kuala nerang, kedah and second g kuantan, pahang. Banyak berjalan banyak jugak kerja kan, haha. Itu perkara biasa sebagai student planning.

Orang selalu cakap best nye g merata tempat, yess memang best bagi aku sebab diberi kesempatan untuk g menjelajah bandar & wilayah yang ade serta pembangunan yang pesat sekarang. Aku akui course yang aku ambil sekarang memang luas sangat peluang nya, so aku pun terpaksa tanam dalam diri yang semua benda takde yang senang, semuanya ade risiko. Yeahh, cuma sekarang aku masih belum sempat nak upload gambar2 aku g site. And for your information, aku baru je balik dari kuantan semalam malam. Sangat penat seriously --'

Aku pilih tarikh nie tuk update sebab aku agak free and akak bell bagi pinjamkan broadband celcom nye kat aku lame sikit, hehe. Line pun agak mengizinkan aku untuk mengupdate blog nie, alhamdulillah. Thanks sangat pada yang jadi follower aku and comment kat shoutbox walaupun dah lame aku tak update, terima kasih diucapkan. Insyaallah ade masa terluang aku update lagi perkembangan semasa aku.

My beloved one daftar masuk politeknik kulim hari nie, doaku sentiasa untukmu sayang. I wish nothing but the best for you :)

Thanks sebab sudi luangkan masa untuk baca post kali nie. Nanti krimas uitm cuti seminggu plus cuti new year, i can't wait! Stay tuned everybody, love ya <3