Monday, 24 October 2011

Addin Anaqi Demam

Assalammualaikum,

lame tak update kan? haha kemalasan melanda, takde benda nak cite sangat pon. Addin Anaqi demam? Sape die tu? hahaha, anak buah aku je, anak kepada kak longku. Name die sedap kan? HAHA macam nak promote je padahal umur dia baru 3 tahun. Dia and 2 lagi adek beradek dia tinggal ngan my mum, bak kate mak wat peneman. Pagi tadi dia elok je main2 ngan kakak abang dia, tapi nampak tak aktif sangat macam selalu, selalunye memanjat sane sini, budak baru nak up lah katekan, opsss~

Okayy dah2, lepas maghrib mendadak badan dia panas, nangis merengek2 je. Kesiannn kan? Ehm dah lah berjauhan dengan ibunye. Ibunye kat kl dia adek beradek kat bentong umah aku. Dorang adek beradek dah lame tinggal ngan family aku, agak2 dalam 2tahun camtu, memang sayang habis lah kan. Mak bapak aku pon lebihkan dorang, tak kisah lah sebab memang patut disayang pon. Tolong doakan kesihatan dia ye semua. Harap2 demam biasa je bak kate mak nak membesar lah katekan. Tapi risau jugak sebab dia pernah kene tahan wad seminggu sebab demam je.


Nie lah Addin Anaqi tu, sangat pandai bergambar and pelat berkate2, hehehe. Doakan kesihatan dia ye. Kbye :)

No comments:

Post a Comment