Sunday, 16 October 2011

New Blogger

Assalammualaikum... :)

takde benda nak cite...cume nak share something je..dulu dah pernah ade blog sendiri, tapii dah lame tak bukak, password pon dah lupa...so wat blog baru...hehehehe kesian kan baru nak wat...anywayy header blog nie baru jer wat pakai adobe photoshop...huhu tak berape pandai sangat pon...cuma ade asas sikit jer time part 1 wat project studio...yeeaahhhh! tibe2 rindu nak wat assignmenttt yang belambak tu sampai sem akan datang aku tak dapat duk kolej..adoii pening kepala pikir pasal belajar nie...sekarang tengah cuti sem so taknak pikirrrr.. :)

Anyway,kepada kawan2 yang ade blog tu follow2 lah ye..kite main follow2...awak follow saya, saya follow awak balik...sweet kan? HAHA :D

Thanks for reading..take care ya! <3

2 comments: