Tuesday, 25 October 2011

Ape nak jadi nie??

aku stress, stress giler tengok muke aku dah jadi macam bulan yang tak berape nak mengambang. Banyak giler jerawat! OMGGGG its lookk very very ugly okayy, trust me. Humphhh nak kate PMS, aku rase tak kot, sebab aku baru je lepas tuuuttttttttttttttttt, opssss! Tak tau nak wat ape. Pagi tadi sebelum masak aku try ah wat egg mask ala-ala michelle phan tunjuk tu, agak lega lah sikit tapi tak surut pon. Sedihhh :'(

Kondisi muke yang sangat teruk sekarang, muke merenung ape yang bakal terjadi, so sad :'(


See the differences? Arghhh i want my face back please !

Okayy, takde ape nak cakap dah. Esok result intake ke-2 politeknik keluar, HAHA ade kene mengena ngan aku ke? Ohh tidak same sekali. It about my beloved person, yeahh. Insyaallah :)

Till soon,bye


2 comments:

  1. ape da jadi nie?makan kena jaga taw..

    ReplyDelete
  2. haha, sebab tak jage makan lah nie, dah dapat elergic reaction, padan muke! dush2 :p

    ReplyDelete