Thursday, 10 November 2011

"25 Things Random Giveaway by Penmerah.com"

Assalamualaikum,

Hari nie bosan2 fara blogwalking jer, last2 bace contest nie kat blog lyssa secret, cam best je, so nak join lah jugak, hehehehe yeayyy :) Semangat jap sebab first time join benda2 cam nie *malu gilerr

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Kalau nak join boleh lah klik sini penmerah.com okay!
P/s : tarikh tutup hari nie lah, haha harap2 masih berpeluang untuk menang, amin :)

Memandangkan fara tak banyak followers lagi so fara tag uzie , akak sepet & yanie, tu jelah.

Terima kasih, take care , bye!

No comments:

Post a Comment