Thursday, 10 November 2011

Result Exam Finale

Assalamualaikum,

Another post ya, hehe just nak sambung cerita pasal result exam yang telah menggugat iman fara pada 4hb nov 2011. Nothing much that i can say, it's quite dissapointed me actually, but as a human being i'm grateful with all my efforts and i had to accept my result. Sebab ape keciwaaa?? Waaa sebab pointer fara turun dari sem lepas, tapi alhamdulilah lulus semua, yaa lulus semua takde repeat tu pun dah syukur sangat-sangat! Next sem nak try lagi harder, insyaallah :)

And for your information yang nak tau lah kan, result fara sem 2 ialah 2.90! Fullstop. Okayy sem 1 dapat 3.14, memang lah tak jauh beza tapi ia banyak sangat beri impact pada cgpa fara, cgpa pulak jadi 3.03. Ya allah lagi sikit je nak turun ke 2.99 kan? takmo takmo, pleaseee kalau boleh nak semakin menaik. Kene kerja kuat next sem, kene wajib! Kuat semangat, yeahhhh! :)

Okayy sem 3 kene duduk luar, means rumah sewa lah kan, sabar jelah kolej nie tak dapat pulak, hmmm. Mula2 banyak sangat masalah pasal rumah, kejap pasal duit lah ape lah, yang aku bengang tu dah confirm pastu owner naikkan harga pulakk, cisss terus lah cancel. Last2 aku cari umah via facebook je, and alhamdulillah dapat. Dapat cam aku nak, haha *gelak jahat, selesa lah tuk ktorang 6 orang 1 kelas okayy, duk ramai2 sekelas memang terbaik lah, harap2 dapat study sama2 ngan lebih baik lah kan :)


Nie lah rumah nye, rm 800 sebulan *winkwink


Nie jalan utama berdekatan rumah yang akan aku lalui tuk tunggu bus, yeahhh naik bus lah, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian, insyaallah.

Sekarang aku menghitung hari untuk balik ke kampus and rumah tercinta, haha tinggal lagi 8 hari je, emm sedihh! Kbye --,

2 comments:

  1. sama la dengan kaka..next sem pun kene dok lua..huhu :'(

    ReplyDelete
  2. dush2, siyes unlike duk luar kan? tapi nak wat cam mane, ermm pakse rela lah jugakk :(

    ReplyDelete