Thursday, 3 November 2011

Result Exam #1

Assalamualaikum,

Saje nak update nie, sebenarnye nak bagitau korang2 semua lah kan. Esok bersamaan dengan 4nov 2011 adalah tarikh yang menyeramkan bagi aku, sebab ape? haha result final exam kuar esok wehhh, ulang lagi sekali esokk, esokk dah esokk. Fullstop! Seriously aku takut giler wehh, arghhhhh makan tak kenyang tido tak lelap aku dibuatnyee --'


Opss lupe, untuk pengetahuan semua aku nie student UiTM :)

Ya allah, permudahkanlah segala urusan ku, berikanlah aku kejayaan dan janganlah kau berikan ku kegagalan, amin. Doakan saya ye, lulus semua pun dah alhamdulilah syukur :) Allah saje tau perasaan aku sekarang nie menanti detik2 yang mencemaskan nie --,

No comments:

Post a Comment