Tuesday, 15 November 2011

Contest Candid Time by Muna Rahimah

Assalamualaikum,

Okayy jangan nak cakap aku gilerr contest ek? haha aku bosan so aku join wat memeriahkan contest tu :p
Kali nie dianjurkan oleh muna rahimah. Mari kite tengokk banner dia yang comeyy :)

Okayy kalau korang nak join boleh lah click banner nie, hehe

Hadiah lumayan woo, serius! Grand price dia lomo kot, huhu sape taknak? angkat kaki sekarang. Tipu lah kalau cakap taknak okayy, so aku pun nak gak cuba nasib mane lah tau kan kot2 rezeki. Tak dapat grand price yang lain hadiah pun boleh, really appreciate it! Nak join? CLICK SINI okayy :)

Syarat-syarat semua korang boleh baca kat link yang diberi, dan gambar candid yang hendak di pertaruhkan ialah seperti di bawah, hehe

Okayy buruk kan? kate pun candid, haha

Okayy aku cite lah sikit pasal gambar nie ek, mase nie dalam tandas awam, opsss! Haha aku dan geng2 lain g ipoh, salah seorang membe yang ikut tu memang budak photo, tembak sane sini, maksud aku tangkap gambar je keje sampai dalam tandas pun dia tangkap, haha aku nak betul2kan rambut kot time nie, abaikan tangan aku yang cam nak bersajak tu, adoiii macam ape ntah *maluu

Okayy mangsa yang di tag ialah :

Okayy terima kaseh bnyak, esok lusa nak join contest lagikk, haha! Bye :D

2 comments: